Project omschrijving

Sporten draagt bij aan een gezonde samenleving. En daar hoort natuurlijk een financieel gezonde sportclub bij. Vanuit die gedachte is ClubCollect in 2013 opgericht. Zij maken het innen van de contributie en het betalen van facturen enorm eenvoudig. Met de online tool kost het een penningmeester maandelijks aanzienlijk minder tijd de gelden van de vereniging binnen te krijgen. ClubCollect wordt volledig geïntegreerd aangeboden in platformen van de overkoepelende sportbonden. ClubCollect onderscheidt zich van andere bedrijven op het gebied van onder andere de contributie inning en het voorfinancieren van gespreid betaalde facturen.

ClubCollect is een Nederlands bedrijf met internationale ambitie. Vanwege het succes in Nederland worden sinds begin 2016 de diensten ook in Duitsland, Zwitserland, Belgie en het Verenigd Koninkrijk aangeboden.

In het kader van Horizon 2020 (Europese Commissie) heeft ClubCollect  de prestigieuze Seal of Excellence prijs uit voor het beste innovatieve business model voor Small, Medium Enterprise (SME) gewonnen.

mede investeerders o.m.  Velocity Capital

Oprichters
Adam Posma en Sytze Koolen

Opgericht in
2013

Website
https://www.clubcollect.com/

https://clubcollect.com/en/home

Recent nieuws