ClubCollect verzorgt voor verenigingen de inning van de contributie en neemt veel werk uit handen van de penningmeester. Met My Member Software beheert u veilig een ledenadministratie op uw eigen verenigingswebsite en bespaart zodoende tijd en geld. Deze 2 elkaar aanvullende oplossingen hebben een samenwerking opgestart door een koppeling te maken tussen de ledenadministratie in My Member Software en het Club Collect systeem. Hierdoor is het mogelijk eenvoudig een export te maken uit ons open source pakket My Member Software. Deze export is te gebruiken als importfile voor ClubCollect.

Met de plugin is het correct innen van de contributie bij de juiste leden wel heel gemakkelijk. Het systeem van ClubCollect kan de lidgegevens inlezen en vanaf dat moment is het een kwestie van wachten totdat het geld op uw rekening staat. De rest is volledig geautomatiseerd: het versturen van de facturen (via email, sms en/of per post), innen, herinneren en verwerken van de betalingen. Het is zelfs mogelijk de factuur in termijnen te betalen en ClubCollect financiert de gespreide betalingen voor aan de vereniging.

Al meer dan 300 verenigingen maken gebruik van ClubCollect waaronder de Werknemersvereniging van IKEA en Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers. De Club Collect plugin is vanaf heden (gratis) te downloaden en werkt op uw eigen website.